Sami Sulieman

Sami Sulieman som driver Prescott Lewis Invest är en entreprenör med en mångårig erfarenhet. Just nu är han högaktuell med en ny satsning inom bankvärlden men han tar sig ändå tid till att dela med sig av sina bästa tips för dig som vill skaffa dig en bättre ekonomi och “få mer pengar i fickan”. Fler tips finns på hans sida på Youtube och Samis sida om entreprenörskap på Medium. Om du har egna tips på hur man kan spara pengar eller andra tricks är det fritt fram att kontakta oss så publicerar vi de bästa förslagen här på sidan. Det behöver inte bara vara tips riktade till entreprenörer, utan även sådant som är användbart till vardags.

Några bra tips som jag kan dela med mig av redan nu. 1 maschiosalute.it. Kolla över dina streamingtjänster. Använder du Netflix, HBO och Viaplay lika mycket? Använder du även Spotify? Behöver du alla samtidigt? 2. Lägg undan en stor eller liten summa varje månad. Gör en automatisk överföring till ett annat konto och tänk ut vad det är du sparar till. 3. Läs alltid igenom villkoren ordentligt när du tecknar dig för tjänster eller abonnemang. Hur flexibelt är avtalet?

Det finns många stora och små saker som du kan göra i vardagen. Här på MerPengarIFickan ger Sami sina bästa tips och hur många av dessa du själv vill följa är upp till dig själv. Dessa tips kan även verka som inspiration för att göra ditt nuvarande sparande ännu bättre.

Biografi